ישנם טיפים חשובים ביותר שיש לשמור רגע לפני תכנון המטבח:
1. תכנון מוקדם- הכי טוב להתחיל בתכנון מטבח החוץ עוד בזמן בניית הבית, כלומר, כשעדיין אין תשתיות וכך נוכל לחסוך לכם כאב ראש ולא להזיז נקודות קיימות או להיצמד אליהן ולהיות מוגבלים בתכנון.
2. שטח כולל- תמיד צריך לקחת בחשבון את כלל השטח הקיים על מנת לנצלו כראוי.
לדוג'- אם במרחב מיועד מקום לשולחן אוכל וכסאות/ בריכה/ גדר טבעית וכדו'.. עלינו לדעת על כך מראש, כדי שלכל אחד יהיה מקום וגישה נוחה ומיטבית.
3. מידות- תמיד להגיע עם מידות המקום שבו תרצו לשים את מטבח החוץ שלכם.
כמה שיותר דיוק ופרטים ככה מטבח החוץ יהיה יותר מדויק ופרקטי עבורכם ונוכל להתאים אותו מבחינת גופים, משטח עבודה, רגליים וכדו'…
4. משטח עבודה- כשמתחילים לתכנן מטבח חוץ, חשוב לשים לב שאנחנו נותנים שטח עבודה גדול ככל הניתן, הכוונה היא לשטח שנשאר בין הכיור לגריל או בין כל מוצר שתופס מקום במשטח.
ההמלצה הרווחת היא מטר לפחות.
5. שימושים- בכדי לתכנן לכם את מטבח החוץ הטוב ביותר עבורכם, כדאי להבין, קודם כל, מה השימושים שלכם, על מנת להתאים לכם את המוצרים הנדרשים.
כמה פעמים אתם עושים על האש ולכמה אנשים- איזה גריל מתאים לכם ביותר?
האם אתם אוהבים להכין מאפים כמו פיצות, לאפות, פרנות ויש צורך בטאבון או פרנה?
אוהבים לעשן בשר? האם יש צורך במעשנה?
יש שולחן אוכל? אולי יתאים לכם בר אירוח עם מקומות ישיבה.
אוהבים בירות? האם יש צורך בברז בירה או מקרר בלבד וכדו'…
6. עיצוב- חשוב לשתף אותנו בצבעים שאתם אוהבים, סגנון עיצובי ואם יש תכנית של מעצבת נשמח לשמוע.
יש לכם רעיון למטבח מיוחד שעדיין לא ראו בשום מקום? אנחנו הכתובת להביא את הדמיון למציאות. נשמח להשתגע איתכם ועם הרעיונות שלכם.
גם באתר תוכלו לראות מטבחים מיוחדים שאין בשום מקום, שנעשו על פי הזמנה מיוחדת.